– De huggede vildt da vinden tog lidt til…

Påskelørdag – lige inden solnedgang – Mjøls Lystfiskeri – SØ1 – 3 regnbueørreder i løbet af 15 minutter

På den gamle Trutta gennemløber – gul og sort – en rigtig fed oplevelse – De huggede forsigtig i starten – og så kom der lidt krusninger på vandet og så slap de tøjlerne.

Storebror og lillesøster fra Vojens skulle lige have ventet 20 minutter.

Og så er SØ1 klar til lystfiskerne i Påsken – Mjøls Lystfiskeri har åbent alle dage – hele året rundt fra solopgang til solnedgang.

Mjøls Lystfiskeri SØ1 – her kan man “næsten” altid regne med fisk på krogen.Det helt rigtige sted at hygge sig og få fisk på krogen. Og tag børnene med.Mjøls Lystfiskeri har åbent for lystfiskeri med stang og snøre i SØ1 og SØ2 fra solopgang til solnedgang hele ugen igennem – også i weekenderne.

Knæk & Bræk til alle.

Det er nemt og hurtigt at få udstyret gjort klar:

Gennemløbsblink, PowerBait, nylonline, trekroge, Bombardaflåd (floating) og spinnere kan købes hos Harald-Nyborg ude ved McDonalds i Rødekro – de har åbent fra kl. 08.00 på alle hverdage og både lørdag og søndag.

Se mere her http://kortlink.dk/harald-nyborg/2aty5Anbefaling: Bombarda floating 25 gr. – trekroge str. 12/14/eller endnu mindre når varmen presser på, og PowerBait med Garlic/hvidløg – Sunshine Yellow og Chartreuse.

Og der er plads til mange i Mjøls Lystfiskeri selvom vi opfordrer til at fiske med afstand og tage hensyn.SØ1 = 1 lystfisker = 1 fiskestang = 3 timer = 3 fisk = kr. 150,-

Og vælg nu SØ1….

Ørreder må IKKE genudsættes!

Man køber kort FØR man smider snøren ud. Mobilepay – 4034 8601.

Mjøls Lystfiskeri er medlem af Danske Ørredsøer.