Få dig en god fiskestang til små penge….og et line-tip

Et kig når der er lystfiskere ude ved vandet viser to kategorier – enten har de fiskestænger til 2.000 – 3.000 kr eller også er det skrammel de har arvet.
 
Man kan faktisk få sig en god fiskestang til små penge. En af dem jeg kan anbefale nu gennem 3 års brug er ABU’s Salmo Seeker – det er en 4-delt stang der fås fra 8 til 10 fod – 240-300 cm.
– Vi har brugt den og bruger den til havørreder fra kysten, gedder, suder, Put & Take, og karper på helt op til 18.050 kg.
 
Den leveres i et fedt rør – grønt – koster omkring 600,-/700,- + 40,- i fragt. Hvidovre Sport og andre sælger den. I disse tider med streetfishing samt cykler og små miljøvenlige biler er det et godt valg.
 
Og drop så den Fireline og brug en ganske normal nylonline – 0,25 og 0,30 dækker de fleste behov. Nylonlinen slider ikke så meget på hjulets linefører, stangringene. Nylon synker bedre og er mere elastisk og det er en stor fordel når man har fisk på krogen. Og så er der lige prisen. Nylonline koster ikke nær så meget som Fireline. Har du først prøvet en fuglerede med Fireline eller binde en krog uden øje på Fireline så ved du hvad det handler om.
 
Denne artikel er ikke sponseret af nogen – grejet er købt af egen lomme og der er ikke lavet PR-aftale med nogen.
 
Erik Egvad Petersen – Jeg er derude…. #putandtake #fiskegrej #lystfisker #fiskestang #erikegvadpetersen #fangdinfisktilmiddag #fiskevandeidanmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *