– Få nu købt et par glas PowerBait…

05-03-2019 – Hvad hjælper det at der er masser af fisk i søen når lystfiskerne slet ikke er forberedt? Få nu købt et par glas PowerBait. Maddingen kan holde sig længe når man bare husker at skrue låget rigtigt på.

Indrømmet. I Mjøls Lystfiskeri er vi glade når lystfiskerne fanger fisk. Og det gælder specielt når børnene får en oplevelse. SØ1-konceptet i Mjøls Lystfiskeri er ekstra lavet så der er særdeles gode muligheder for at få fisk på krogen og med hjem til gryden.

PowerBait – og altid med hvidløg/Garlic – en trekrog str. 12-14, et Bombardaflåd og et par splithagl. Uovertruffen til regnbueørreder i P&T-vande. Foto: Erik Egvad Petersen

Man kan både sidde stille og nyde naturen og fiske aktivt

PowerBaiten skal serveres i en dybde af ca. 1,5 meter. En lille klat klemmes godt fast om trekrogen str. 12-14. Og ved hjælp af et Bombarda-flåd eller et andet flåd og en spinnestangs på 8-9 fods længde (240-270 cm og et fastspolehjul med mindst 100 meter 0,25-0,30 mm nylonline.

Et glas PowerBait koster omkring 35,- kr. ofte er 3 glas i tilbud – Sunshine Yellow er min egen favorit. Og altid med hvidløg/garlic. Den finder regnbueørreder fint frem til.

Man kan selvfølgelig også fange ørrederne på spinnere, blink, mikro blink, gennemløbsblink og orm. Jo flere muligheder man har, jo mere sikkert er det, at få fisk på tasken.

Knæk & Bræk til alle…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *