PowerBait – nu kan man også få en synkende udgave

 Denne sommer dukkede der helt nye variationer af PowerBait op. Blomme, banan og fersken med peber, for bare at nævne nogle af dem. Og de fangede fisk.
– Jeg har brugt fersken/peber-udgaven i et stykke tid, og må tilstå, at jeg er begejstret, lød det forleden fra en lystfisker ved Mjøls Lystfiskeri, der ligger i Rødekro.

Ny udgave – synkende

Senest er der en synkende udgave af PowerBait undervejs ud i butikkerne. Og det ser ud, som om producenten har lyttet til lystfiskerne. Ørrederne i P&T-vandene bevæger sig op og ned i vandet. Til tider kan man fange dem nærmest helt oppe ved overfladen og blink og spinnere skal ikke synke overhovedet. Det samme gælder for PowerBait – her kan man ligefrem se ørrederne jagte PowerBait-stumper, når de flyder i overfladen efter at de af en eller anden grund er røget af krogen.
Til andre tider igen er fiskene helt ned ved bunden og man kan nærmest ikke få agnen langt nok ned for at få fisk på krogen.
PowerBait i standard-udgaven er floating/flydene, og afhængig af hvor tung krogen er, og hvor stort et stykke PowerBait man sætter på krogen, vil PowerBait altid altid søge op mod overfladen.
Specielt denne sommer har rigtig mange lystfiskere serveret PowerBait nede ved bunden og ville gerne endnu længere ned. Og her kommer den nye synkende udgave lige direkte som en ønskegave.

I det hele taget – tag ikke ud i et P&T-vand uden PowerBait

Selvfølgelig kan man fange regnbueørreder, kildeørreder, guldørreder og bækørreder på blink, spinner og orm i P&T-vandene, men all-round-agnen, der altid er klar og lige til at tage ud af glasset, er PowerBait. Og selvom antallet af udgaver er steget eksplosivt i de senere år og lige her og nu, så kan det kun anbefales, at have PowerBait med ud til ørredsøen. Om man er til enkelt- eller trekrog, Bombarda eller Bombarda-Inno eller Forellen-Ei er et spørgsmål om erfaring.

Knæk & Bræk til alle.

PowerBait – Superagn til P&T-vande – nu også i en synkende udgave. Produktfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *