Mjøls Lystfiskeri: Ugens grejtip

16-04-2020 – Mjøls Lystfiskeri – SØ1 – Grejtip

Denne gang Den Lille PowerBait-pakke

Her i Påsken oplevede vi mange “nye lystfiskere” og lystfiskere, der igen har støvet stang og fiskehjul af og tager ud med hele familien.

For at gøre det nemt, har vi lavet dette tip – lystfiskeri med PowerBait og Bombarda-flåd – udover de 4 dele på billedet skal man have et lille splithagl (lille rundt synk, der er flækket som klemmes fast om linen godt 40 cm fra trekrogen). Det er grej for ca. 120 kr. og rækker nemt til 2 fisketure med 2 lystfiskere.

Der er i øvrigt stadig mange regnbueørreder i SØ1.

En tur med fiskestangen – tag familien, kæresten, makkeren, fiskestangen, madpakken og termokanden med. Nyd naturen og fang aftensmaden.

Mjøls Lystfiskeri SØ1 – her kan man “næsten” altid regne med fisk på krogen.

Mjøls Lystfiskeri har åbent fra solopgang til solnedgang.

Det er nemt og hurtigt at få udstyret gjort klar:

Gennemløbsblink, PowerBait, nylonline, trekroge, Bombardaflåd og spinnere kan købes hos Harald-Nyborg ude ved McDonalds i Rødekro – de har åbent fra kl. 08.00 til 19.00 på hverdage og 08.00 – 17.00 i weekenden. Og de sælger også gennemløbsblinket Præsten – det er bare blinket….. Og der er plads til mange i Mjøls Lystfiskeri selvom vi opfordrer til at fiske med afstand.

Mobilepay.

Se mere om Mjøls Lystfiskeri på www.facebook.com/fangdinfisktilmiddag #mjøls #mjølslystfiskeri #trout #fangdinfisktilmiddag #putandtake #haraldnyborgrødekro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *