SE VIDEO – Friske regnbueørreder i Mjøls Lystfiskeri SØ1 i dag

Mjøls Lystfiskeri – SØ1 – friske regnbueørreder udsat i SØ1 i dag søndag den 23. maj 2021.

SØ1 er klar til lystfiskerne i Pinsen – Mjøls Lystfiskeri har åbent alle dage – hele året rundt fra solopgang til solnedgang.

Mjøls Lystfiskeri SØ1 – her kan man “næsten” altid regne med fisk på krogen. Det helt rigtige sted at hygge sig og få fisk på krogen. Og tag børnene med. Mjøls Lystfiskeri har åbent for lystfiskeri med stang og snøre i SØ1 og SØ2 fra solopgang til solnedgang hele ugen igennem – også i weekenderne.

Knæk & Bræk til alle.

Det er nemt og hurtigt at få udstyret gjort klar: Gennemløbsblink, PowerBait, nylonline, trekroge, Bombardaflåd (floating) og spinnere kan købes hos Harald-Nyborg ude ved McDonalds i Rødekro – de har åbent fra kl. 08.00 på alle hverdage og både lørdag og søndag. Se mere her http://kortlink.dk/harald-nyborg/2aty5 Anbefaling: Bombarda floating 25 gr. – trekroge str. 12/14/eller endnu mindre når varmen presser på, og PowerBait med Garlic/hvidløg – Sunshine Yellow og Chartreuse.

Og der er plads til mange i Mjøls Lystfiskeri selvom vi opfordrer til at fiske med afstand og tage hensyn.

SØ1 = 1 lystfisker = 1 fiskestang = 3 timer = 3 fisk = kr. 150,-

Og vælg nu SØ1….

Ørreder må IKKE genudsættes!

Man køber kort FØR man smider snøren ud.

Mobilepay – 4034 8601.

Se mere om Mjøls Lystfiskeri på www.fangdinfisktilmiddag.dk

https://fangdinfisktilmiddag.dk/saadan-fisker-du-med-power…

#mjøls #mjølslystfiskeri #putandtake

Mjøls Lystfiskeri er medlem af Danske Ørredsøer.

Knæk & Bræk til alle

Erik Egvad Petersen – Jeg skriver om outdoor og lystfiskeri og har gjort det siden 1989 – har bl.a skrevet bøgerne “Fiskevande i Danmark” – “Angelgewässer in Dänemark” og laver eportager til lystfiskertidsskrifter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland. I dag er jeg også aktuel på lystfiskerportalen www.fiskevandeidanmark.dk.