SE VIDEO – Mjøls Lystfiskeri – masser af regnbueørreder lørdag morgen – 21. august

21-08-2020 – SE VIDEO – Mjøls Lystfiskeri – Lørdag morgen den 22. august hugger regnbueørrederne i SØ1

– Og igen på PowerBait med garlic/hvidløg i farven Chartreuse og med Bombarda Inno – forfang ca. 2,5 – 2,8 meter – uden synk – Bombarda er synkende/intermediate.

Se også tippet omkring hvor meget PowerBait der skal på krogen – PowerBait er “svømmende” – der skal så meget på krogen, at den kan få krogen til at flyde.

Mjøls Lystfiskeri SØ1 – her kan man “næsten” altid regne med fisk på krogen.Det helt rigtige sted at hygge sig og få fisk på krogen.Mjøls Lystfiskeri har åbent for lystfiskeri med stang og snøre i SØ1 og SØ2 fra solopgang til solnedgang hele ugen igennem – også i weekenderne.

Knæk & Bræk til alle.

Det er nemt og hurtigt at få udstyret gjort klar:Gennemløbsblink, PowerBait, nylonline, trekroge, Bombardaflåd (floating) og spinnere kan købes hos Harald-Nyborg ude ved McDonalds i Rødekro – de har åbent fra kl. 08.00 på alle hverdage og både lørdag og søndag.

Anbefaling: Bombarda sinking 25 gr. – trekroge str. 12/14/eller endnu mindre når varmen presser på, og PowerBait med Garlic/hvidløg – Sunshine Yellow og Chartreuse.

Og der er plads til mange i Mjøls Lystfiskeri selvom vi opfordrer til at fiske med afstand og tage hensyn.

SØ1 = 1 lystfisker = 1 fiskestang = 3 timer = 3 fisk = kr. 150,-

Og vælg nu SØ1 og få en god oplevelse sammen med familien….

Ørreder må IKKE genudsættes!

Man køber kort FØR man smider snøren ud.

Mobilepay. Nyt nr. 6169 0469.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *